Красиві привітання з Різдвом Христовим у прозі

 

Красиві привітання з Різдвом Христовим у прозі

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай омріяне і найдобріше ваше бажання здійсниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття та усвідомлення власного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а теперішнє залишається радісним і успішним!

***

Хай Різдво Христове вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою у прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

***

На Різдво, в сімейному колі, вшануємо Христа Господа Бога вдячною молитвою. Він чує всі наші думки і надії, бачить вчинки і діяння. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться потаємні мрії! З великим вас Різдвом Христовим!

***

Вітаю з Різдвом і сердечно бажаю, зустріти це свято в теплій сімейній обстановці, у колі своїх близьких і рідних людей. Хай ваш дім наповниться сміхом і веселощами, хорошим настроеньем. Безмежного щастя, міцного здоров’я, щирості і доброти, всього вам найкращого.

***

Кожне свято Різдва Христового приносить чудові миті, незабутні хвилини щастя і благодаті. Нехай сьогоднішнє свято принесе вам виконання всіх світлих помислів і допоможе знайти свою дорогу, що веде до повної гармонії душі і тіла. Прославляйте Господа і любіть один одного!

***

Свято наближається і сніжинки падають прямо в простягнуті долоні обіцянкою щастя і доброго чаклунства. Нехай під Різдво всі ваші нерозв’язні загадки знайдуть свої логічні відповіді. Хай дні наповняться кришталевим щасливим сміхом ваших дітей. Нехай збудеться загадане і запанує згода з собою та близькими.

***

У таке світле свято, яке дарує людям віру в чудеса і позбавлення від мук, хотілося б побажати віри у все найкраще і добре, так як все одно людина з чистою душею отримає багато радості і життя буде щасливим і довгим. Тому що Різдво Христове приносить додаткові сили і непереможний дух.

Оцініть статтю
ВІТАННЯ
Додати коментар