З ХРИСТИЯНСЬКИМИ СВЯТАМИ

ПОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ПРИВІТАННЯ З ХРИСТИЯНСЬКИМИ СВЯТАМИ

З часів хрещення Київської Русі до нас прийшли християнські свята. Події кожного свята відображають події, які відбувалися в житті Ісуса Христа і Божої Матері. Багато свят присвячені пам’яті святих угодників. Саме тому в багатьох церквах проходять служби, що прославляють святих. В цьому розділі зібрані вітання з  християнськіми святами.




Ви можете вибрати привітання з потрібним святом, натиснувши назву категорії:

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ. Різдво Христове — одне з головних християнських свят. Ви хочете привітати зі світлим святом Різдва Христового своїх дружину, чоловіка, маму, тата, сина, доньку, сестру, брата, тітку, дядька, тещу, свекруху, друга, подругу, кохану дівчину або, нарешті, молоду людину? Тоді цей розділ для Вас! У цьому розділі Ви знайдете універсальні та адресні привітання з Різдвом Христовим, написані у прозі та віршах.

З ХРЕЩЕННЯМ ГОСПОДНІМ. Хрещення — одне з найбільш важливих свят православної церкви, воно припадає на ніч з 18 по 19 січня. Відповідно до біблійних писань, саме в цей день хрестився у водах Йордану, Ісус Христос, а в момент хрещення на землю з’явився Бог Отець. Звідси ще одна поширена назва свята — Богоявлення.

З ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ. Великдень по праву вважають одним з найулюбленіших свят у році. Саме в цей день бабуся пече смачні паски, мама готує до них білосніжний крем, приїжджають друзі та родичі, яких ти давно не бачив. Це свято викликає лише світлі емоції, адже в цей день Христос воскрес, а разом з ним і кожна покійна душа. Не забудьте привітати з Великоднем тих, хто не зміг в цей день опинитися з вами в одному колі. Ми підібрали для вас найкрасивіші привітання з Великоднем у прозі тавіршах.

З ТРІЙЦЕЮ. День Святої Трійці — християнське свято, що відзначається на п’ятдесятий день після Пасхи. Саме тому у свята Трійці є й інша назва — П’ятидесятниця. Цей день ще здавна вважається днем народження Церкви Христа Спасителя, коли на учнів Ісуса Христа і апостолів разом з Божою Матір’ю зійшов Святий Дух у вигляді вогняних язиків, давши їм силу і здібності для проповіді Христового вчення для всіх народів. Учні Христові раптом заговорили на іноземних мовах, доносячи слово Боже до кожної людини. З цього моменту люди почали вірити і прославляти Бога, який єдиний по суті і троїчний в особах — Отця, і Сина, і Святого Духа — Трійцю. У цьому розділі Ви знайдете універсальні, а іноді і жартівливі та прикольні поздоровлення з Трійцею, написані у віршах та прозі для ваших друзів, рідних і близьких.

НА ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ – 14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці або, як кажуть в народі, Святої Покрови. Свято Покрови нагадує кожному про молитовне заступництво Божої Матері за людський рід.

ВВЕДЕННЯ У ХРАМ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ – 4 грудня свято Введення у храм Пресвятої Богородиці. Коли Святій Богородиці виповнилося 3 роки, її батьки вирішили виконати обіцянку, і ввести її в Храм. Тут Марію зустрів священик. Батьки Богородиці направили доньку на першу сходинку сходів, що ведуть у Храм. На решту 15 ступенів вона швидко, не озираючись назад, піднялася сама. Потім первосвященик Захарія, згідно з Божим навіюваням, ввів пресвяту діву в святе святих, куди мав доступ сам первосвященик, але тільки раз на рік. Присутні надмірно були здивовані тим, що побачили. Батьки залишили Марію аж до 15 років на вихованні в Храмі, де вона старанно молилася і займалася рукоділлям.




З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ. Святитель Микола Чудотворець шануємий православними християнами, але не тільки. Всі, хто знають про нього, відзначають день пам’яті великого святого, молитвами якого виконуються прохання і бажання багатьох людей, котрі звертаються до нього з вірою і надією.  Гарні і потрібні слова можна знайти на сторінках нашого розділу нашого сайту, що має великий вибір побажань і поздоровлень, написаних у прозі та віршах, проникливих і щирих. Це свято люблять багато хто, тому варто привітати всіх рідних, близьких та друзів. Добрі, світлі побажання в цей день принесуть радість і відповідну подяку від чистих серцем, збережуть мир у душі.